
Η ισορία μας
Η ιστορία του φούρνου διαγράφει μια... ολόκληρη ζωή.
Ιδρύθηκε από δύο αδέρφια, τον Γιώργο και τον Γεράσιμο Πούλο, για να περάσει στην κατοχή του ανιψιού του Γεράσιμου Πούλου και γιου του Γιώργου, από το 1997 ως και σήμερα. Η επιχείρηση άρχισε να ξεδιπλώνει την αξία της, από τα πρώτα βήματα, στο χωριό των Σημάντρων και η ποιότητα του άρτου μεγάλωνε τη ζήτηση από τους κατοίκους του χωριού.
Το 2007 ο Γεράσιμος Πούλος αποφασίζει να επεκτείνει την επιχείρηση και στην αγορά των Νέων Μουδανιών, αποκτώντας κτίσμα το οποίο θα δημιουργήσει ως ένα από τους πιο σύγχρονους φούρνους και το 2016 θα πιστοποιηθεί σε εργαστήριο χωρίς γλουτένη.
Όραμα των ιδρυτών ήταν πάντοτε η εξέλιξη της επιχείρησης κάτι που αφουγκράστηκε και ο διάδοχος. Ο στόχος επετεύχθη. Ολόκληρη η Χαλκιδική απολαμβάνει τον άρτο και τις υπόλοιπες ποικιλίες του φούρνου, που δεν παρέμειναν στο ‘’απλό ψωμί’’ και εξελίσσονται συνεχώς.
Αυτό που δίδαξαν οι ιδρυτές στον Γεράσιμο Πούλο, τον νεότερο, ήταν το ήθος που τον διακατέχει μέχρι και σήμερα.
